НОВИНИ

ADVANCE BUSINESS CENTER

Сертификат за зелена енергия

15.03.2024

Advance Business Center 1 & 2 с гордост приема издадния от Електрохолд Сертификат за зелена енергия, с който отбелязва значителна стъпка в устойчивите бизнес практики. Захранвани изцяло с възобновяема енергия, нашите офис пространства отразяват нашата отдаденост и ангажимент в посока грижа за околната среда и иновациите.

Преминахме на 100% възобновяема енергия, като намалихме въглеродния си отпечатък и работим устойчиво за по-чиста околна среда. Сградите ни се отличават с екологосъобразни елементи на дизайна, енергийно ефективни системи и фасади, както и водоспестяващи осветителни тела, за да се сведе до минимум потреблението на ресурси и както и да намалим отпадъците.

Наемателите се радват на първокласни уд обства, като същевременно допринасят за устойчивото бъдеще, което превръща Advance Business Center 1 & 2 в идеалния избор за компании, ангажирани с политики на екологична отговорност.

Нашето пътуване към устойчивост продължава, докато проучваме нови иновации и ангажираме заинтересованите страни, за да оформим заедно едно по-зелено утре.