НОВИНИ

ADVANCE BUSINESS CENTER

Нов наемател: Pluxee в Advance Business Center 2

15.03.2024

С вълнение споделяме новината за най-новия ни наемател - Pluxee, в Advance Business Center 2. Pluxee си осигури елегантно офис пространство от 460 кв.м. на ниво 7, от което се разкрива спираща дъха гледка към Витоша.

Известна преди като Sodexo, Pluxee е световен лидер в управлението на сгради и хранителните услуги от 1966 г. насам, като създава революция в преживяванията на работното място в повече от 80 държави. В България те са си спечелили отлична репутация на водещ доставчик на ваучери за храна, предлагайки на служителите си ценно предимство, което подобрява цялостното им преживяване на работното място.

Изборът на Advance Business Center 2 за нов офис дом не само съответства на ангажимента на Pluxee за високи постижения, но и им предоставя допълнителното предимство да наемат офис пространство от клас А. Нашата най-съвременна архитектура, висококачествени съоръжения и първокласно местоположение предлагат несравнима среда за насърчаване на продуктивността, креативността и успеха.

Това партньорство бележи началото на едно обещаващо сътрудничество и ние сме развълнувани да подкрепим екипа на Pluxee, в старта на пътуването им в нашата динамична бизнес общност.

"Благодарни сме за това ново попълнение в Advance Business Center 2 и пожелаваме на екипа на Pluxee успех във всички начинания в най-новия им офис!", сподели изпълнителният директор на GTC за Югоизточна Европа Зив Гиги.