НОВИНИ

ADVANCE BUSINESS CENTER

Commerzbank разширява и увеличава офис площите в Advance Business Center 2

15.03.2024

Commerzbank, изявен играч във финансовата индустрия, наскоро обяви удължаването на престоя си в Advance Business Center 2, потвърждавайки интереса и удовлетворението си от първокласните ни офис пространства. Като част от динамичната бизнес среда в Advance Business Center 2 през последните 5 години, решението на Commerzbank да поднови и разшири присъствието си е доказателство за качеството на помещенията и благоприятната работна атмосфера.

Първоначално заемаща офис площи клас А на нива 2 и 3 в бизнес центъра, Commerzbank не само избра да удължи престоя си, но и да се разшири с още 400 кв.м на ниво 1, което прави общо почти 4000 кв.м на три офисни нива. Тази експанзия е сигнал за устойчива тенденция, която подчертава доверието на компанията в местоположението и способността ни да поддържаме нарастващите им бизнес нужди.

Удълженото споразумение обхваща 5-годишен период, което показва дългосрочна визия за сътрудничество и растеж между Commerzbank и Advance Business Center 2. Това не само говори за способността на центъра да отговаря на високите стандарти на мултинационална корпорация като Commerzbank, но и подчертава взаимноизгодното партньорство, развивано през годините.

"От името на GTC България изказвам сърдечна благодарност на Commerzbank за трайното ни партньорство. Заедно ние създадохме силна връзка, изградена на базата на доверие и сътрудничество. Докато гледаме напред към следващите пет години, с нетърпение очаквам по-нататъшен растеж и съвместно пътуване към непрекъснат успех!", заяви изпълнителният директор на GTC за Югоизточна Европа, Зив Гиги.